2

Few days ago I decided to try Tor at my phone to see if it consumes so much battery. From the beginning it was really good, but two days ago, this started to happen:

enter image description here

I tried to put a proxy with localhost:8118 at every app I have installed, but can't get what app is causing me that.

I own a Nexus 4 with Chroma Lollipop with few Google apps and some like Twitter and so (If you want to see a full list I could get it).

Orbot has no relay, exit or entrance node, it has the default config.

3
  • Do you have an application that uses localhost:8118 as a http proxy? Like a browser or a torrent client?
    – user3349
    Commented Dec 17, 2015 at 14:49
  • @UmutSeven I got a browser called ChaosChrome, but as far as OSMonitor showed it does not use the 8118 port...
    – user9394
    Commented Dec 17, 2015 at 15:16
  • My good advice to you for a custom exit node case : use your own exit nodes =) Make an exit node at home, or - if yo have a multiple ISP's - multiple nodes. A node at your friend's place could be of use - but don't use "just one"...
    – Alexey Vesnin
    Commented Feb 16, 2016 at 19:23

1 Answer 1

2

I found the problem.

I set up a custom exit node (which is noiseexit01d at atlas.torproject.org). I enabled "Transparent Proxy" (so you must asume I'm root). That's when I think the problem came from.

So I deleted that set up and restart the phone, with a random circuit, and I didn't have the problem anymore.

I'm not sure, however, that's the real problem, but It was removed from now.

You must log in to answer this question.