0

Every time i start it up it states vertualy the same text everytime... Everything seems to run fine till it starts to connect to"Polipo" saying connection refused each time Help?

 Orbot is starting…
 Waiting for control port...
 Connecting to control port: 49469
 SUCCESS connected to Tor control port.
 SUCCESS - authenticated to control port.
 Starting Tor client… complete.
 adding control port event handler
 SUCCESS added control port event handler
 Tor started; process id=4717
 Starting polipo process
 Set background service to FOREGROUND
 Couldn't find Polipo process... retrying...
NOTICE: Bootstrapped 5%: Connecting to directory server 
NOTICE: Bootstrapped 10%: Finishing handshake with directory server 
WARN: Proxy Client: unable to connect to 83.212.101.3:443 ("Connection refused") 
Couldn't find Polipo process... retrying...

Couldn't find Polipo process... retrying...

Polipo is running on port:8118
Polipo process id=-1
0

The thing is that your Tor instance seems to be not fully bootstrapped yet, i.e. not able to serve requests. Give it some time - and check for 100% bootstrap message, and after 100% bootstrap take a look at "bandwidth self-test" message in the log. After 100% you will be able to use Tor + whatever uses it, but after a bandwidth self-test it's usually faster. The messages are look like this:

Nov 18 05:25:27.000 [notice] Bootstrapped 100%: Done

and

Nov 18 05:25:29.000 [notice] Performing bandwidth self-test...done.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.