Bumped by Community user
    Post Undeleted by PjMpire
    Post Deleted by PjMpire
2 added 147 characters in body
source | link

Ive been testing a run of a tor exit relay on a vps which has been active for a few hours however, when using nyx to show traffic stats it shows little to no usage.

Ive also tried searching for my relay on torstatus but no results are shown for the ip.

when running /usr/sbin/tor --verify-config it shows the configuration was valid and that its running as an exit node.

I have also ensured that the default accept out and forward policy is enabled. ports 9001 tcp & 80 tcp are also accessible from the outside, verified through a qucik nmap scan.

the traffic for both upload nor download has gone above 1 -2KB

enter image description here

How long do I have to wait to see any activity on my relay? and is there anything im missing?

Ive been testing a run of a tor exit relay on a vps which has been active for a few hours however, when using nyx to show traffic stats it shows little to no usage.

Ive also tried searching for my relay on torstatus but no results are shown for the ip.

when running /usr/sbin/tor --verify-config it shows the configuration was valid and that its running as an exit node.

I have also ensured that the default accept out and forward policy is enabled. ports 9001 tcp & 80 tcp are also accessible from the outside, verified through a qucik nmap scan.

How long do I have to wait to see any activity on my relay? and is there anything im missing?

Ive been testing a run of a tor exit relay on a vps which has been active for a few hours however, when using nyx to show traffic stats it shows little to no usage.

Ive also tried searching for my relay on torstatus but no results are shown for the ip.

when running /usr/sbin/tor --verify-config it shows the configuration was valid and that its running as an exit node.

I have also ensured that the default accept out and forward policy is enabled. ports 9001 tcp & 80 tcp are also accessible from the outside, verified through a qucik nmap scan.

the traffic for both upload nor download has gone above 1 -2KB

enter image description here

How long do I have to wait to see any activity on my relay? and is there anything im missing?

1
source | link

No activity showing for Tor exit relay

Ive been testing a run of a tor exit relay on a vps which has been active for a few hours however, when using nyx to show traffic stats it shows little to no usage.

Ive also tried searching for my relay on torstatus but no results are shown for the ip.

when running /usr/sbin/tor --verify-config it shows the configuration was valid and that its running as an exit node.

I have also ensured that the default accept out and forward policy is enabled. ports 9001 tcp & 80 tcp are also accessible from the outside, verified through a qucik nmap scan.

How long do I have to wait to see any activity on my relay? and is there anything im missing?